Skip to main content

Vacatures

Vrijwilligerswerk bij Kerk en Samenleving

Stichting Kerk en Samenleving is voor haar werk grotendeels afhankelijk van vrijwilligers! Er zijn dan ook zo’n 100 vrijwilligers betrokken bij de inloophuizen die met enthousiasme zich inzetten.

Gastheer/-vrouw gezocht

Wijkinloophuis Zeist-West biedt een gastvrij onderkomen aan de wijkbewoners. Zij kunnen er terecht tijdens de inloopuren voor een kop koffie, een goed gesprek of een spelletje. Ook worden er verschillende activiteiten aangeboden zoals naai- en taallessen.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Op dit moment zoeken wij versterking van ons team gastvrouwen en/- heren.

Contactpersoon Buurtcirkel

Profiel Buurtcirkel vrijwilliger

Buurtcirkel is een project van Kerk en Samenleving.
Buurtcirkel wordt gevormd door negen tot twaalf bewoners uit een wijk. Met elkaar vormen zij een besloten groep waarbij leden elkaar ondersteunen en gezamenlijk activiteiten ondernemen.
De groep heeft als thuisbasis Wijkinloophuis Zeist West. De doelgroep bestaat uit mensen met een klein netwerk die behoefte hebben aan contact en gezelligheid en steun van elkaar, over en weer. 
Voor Buurtcirkel Zeist West wordt gezocht naar een vrijwilliger die als aanspreekpunt kan fungeren voor de leden van de groep. Daarbij is het belangrijkste dat je er plezier in hebt, om deel uit te maken van de groep vanuit de rol van vrijwilliger.

Onder de link hieronder vind je verdere informatie en hoe je je kunt aanmelden: GRAAG!

Contact:
Marianne Krijgsman,
coördinator wijkinloophuis Zeist West,
T   06 53 10 35 78
E   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.