Wijkinloophuis Vollenhove

WELKOM

Welkom bij ons Wijkinloophuis in Vollenhove. In de grote L-flat hebben wij in de knik van de flat op de begane grond een gezellig inloophuis voor wijkbewoners (Laan van Vollenhove 1095). In onze woonkamer zorgen we voor een huiselijke sfeer, schenken we koffie en thee en maken een praatje. We verzorgen wekelijks een lunch en warme maaltijd, verse soep en aansprekende activiteiten. Om te zien wat er precies te doen is klikt u Activiteiten

Samen Soepen:

Vanaf november hebben we dinsdag om de week Samen Soepen. Van 12-14 uur serveren we gezonde zelfgemaakte soep voor €0,50 (aanmelden is niet nodig).

Vrouwenmiddag:

Vanaf november hebben we op dinsdag om de week een vrouwenmiddag van 12-14 uur (aanmelden is niet nodig). We gaan gezellig in gesprek over thema’s en drinken koffie/thee met wat lekkers.

Inloopspreekuur voor Netwerk Gewoon Samen:

Vanaf november hebben we iedere donderdagmorgen van 9.30-11.00 uur een spreekuur in Wijkinloophuis Vollenhove. Bewoners uit Zeist met weinig netwerk kunnen dan terecht met hun praktische hulpvragen. Wij zetten jongeren in om deze klusjes te klaren. Ook jongeren kunnen komen voor een kopje koffie en een match te maken met de hulpvragers. Aanmelden is niet nodig.

Copyright © 2019 Stichting Kerk en Samenleving Zeist - Alle rechten voorbehouden