Wijkinloophuis Het Lindenhuis

Welkom in het Lindenhuis

Het Lindenhuis is een gezellig inloophuis in het Staatsliedenkwartier in Zeist (Cort van der Lindenlaan 1) waar iedereen welkom is. Dus kom gezellig eens langs!

U bent welkom voor een kopje koffie, een praatje of een maaltijd. Daarnaast worden er activiteiten aangeboden zoals taalles, naailes, huiswerkbegeleiding en nog meer. Kijk gerust op deze site of er iets van uw gading bij is.

Openingstijden Lindenhuis

  • Maandag: 13.30 - 16.00 uur
  • Dinsdag: 13.30 - 16.00 uur
  • Donderdag: 13.30 - 16.00 uur

Klik hier voor ons activiteitenaanbod

Bezoekadres

Het Lindenhuis
Cort van der Lindenlaan 1
3705 CX Zeist

DEELKAST

In samenwerking met het Lindenhuis heeft de diaconie van de Bethelwijkgemeente een deelkast geplaatst in de achtertuin van het Lindenhuis, Cort van der Lindenlaan 1.
In deze deelkast staan spullen (verzorgingsproducten, voedselproducten) voor mensen die het momenteel financieel moeilijk hebben, of net niet in aanmerking komen voor de Voedselbank of schaamtegevoelens hebben om de stap naar de Voedselbank te zetten.
Het idee achter de deelkast is: pak wat je nodig hebt, geef wat je kunt missen.
U/jij kunt er zelf dus ook producten achterlaten.
Te denken valt aan: verzorgingsproducten, houdbare voedingsmiddelen, schoonmaakspullen.
De kast is mede mogelijk gemaakt door Praxis ZEIST.

ZEER GESLAAGD JUBILEUM LINDENHUIS

Op 3 september heeft het wijkinloophuis Het Lindenhuis het 30-jarig jubileum gevierd. Belangstellenden waren welkom van 11 tot 16 uur. Om 13 uur 30 plantte wethouder Laura Hoogstraten van Groen Links een lindeboom in de onlangs aangelegde nieuwe buurttuin. Een lindenboom was in een wijk van oudsher een ontmoetingspunt voor buurtbewoners. Door het hartvormige blad dat de boom draagt was hij een symbool van liefde en verbinding.
Klik op de foto voor het volledige artikel!

Vrijwilligersmarkt

Als wijkinloophuizen staan wij dit jaar ook op de Vrijwilligersmarkt. Kom langs en maak kennis met ons werk. Wie weet word jij er blij van om bij ons vrijwilligerswerk te komen doen. Koken, gastvrouw of gastheer, creatief: er is voor elk wat wils!
Waar word jij blij van? Maak er werk van!
Meer informatie: www.vrijwilligerscentralezeist.nl

Open Dagen

Wij doen ook mee met de Open Dagen: 
Kennis maken met vrijwilligerswerk op locatie
Wij openen onze deuren voor jou op zondag 25 september. Kom bij ons langs om te zien en horen wat wij in de wijkinloophuizen zoal doen. Je bent van harte welkom tussen 13.00 - 16.00 uur in Het Lindenhuis op Cort van der Lindenlaan 1 (tel. 06-51977912).  Zien we je dan?

Vrijwilligersdag

Wat een leuke dag hadden we afgelopen zaterdag (25 juni) met onze vrijwilligers op het fruitbedrijf van familie van der Grift.
Een heerlijke lunch, een inspirerende speech, een wandeling door de boomgaard, een quiz en goed weer zorgden voor een ontspannen samenzijn.
Hulde aan onze vrijwilligers die onmisbaar zijn voor de wijkinloophuizen!

Lindenhuis is vernieuwd!

Lindenhuis vernieuwt inrichting (klik op de foto voor meer).

Activiteiten

We hopen u graag te zien bij één van onze ACTIVITEITEN in het Lindenhuis (klik op de foto voor meer informatie), zoals

  • inloop
  • lunch
  • knutselen
  • spelletjes

Huiswerkbegeleiding

Op woensdagmiddagen is er huiswerkbegeleiding voor leerlingen van groep 4 t/m 8 van de basisschool en van klas 1 van de middelbare school. 

Buurttuin

Er is naast het Lindenhuis een buurttuin aangelegd, met (wilde) bloemen, planten, een stukje moestuin en binnenkort een linde! Buurtbewoners en anderen helpen bij aanleg en onderhoud. Wil je ook meedoen? Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51977912.
Of loop gewoon even binnen in het Lindenhuis.

  • Jaarverslag 2021 31-03-2022

    Het jaarverslag over 2021 is er! Lees over wat er allemaal gebeurde in dat bijzondere jaar! Met een "klik" op het plaatje of hier wensen we u veel leesplezier!...

Copyright © 2019 Stichting Kerk en Samenleving Zeist - Alle rechten voorbehouden