Skip to main content

     

Vrijwilliger Ingrid Bozelie van Kerk en Samenleving biedt gratis advies en helpt mensen bij het gezellig inrichten van hun woning.

De hulp is bedoeld voor mensen die geen geld hebben om hun huis gezellig te maken. Het gaat dus om mensen die leven van een minimum inkomen en/of afhankelijk zijn van de Voedselbank en bijvoorbeeld een nieuw huis moeten inrichten na een scheiding.

Sfeermakers doet haar aanbod via de wijkinloophuizen van Kerk en Samenleving, waar de doelgroep te vinden is.


 De uitdaging voor ‘de Sfeermaker’ van Kerk en Samenleving is, om zonder geld spullen te vinden voor een gezellige aankleding van de betreffende woning. Zo biedt Sfeermakers eigen gemaakte spulletjes aan. Maar ook zal er samen met degene die zijn of haar huis opnieuw moet inrichten, gezocht worden op Marktplaats of in de Weggeefwinkel.  Tenslotte kunnen ook eigengemaakte spullen via de Crea-groep van Wijkinloophuis Zeist West worden verkregen.

Na aanmelding gaat onze Sfeermaker in gesprek met u en verkent uw wensen. Daarna wordt samen met u een plan gemaakt dat ten uitvoer wordt gebracht.
Aanmelden voor advies kan bij coördinator Marianne Krijgsman, 06- 53 10 35 78 of via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de coördinator van één van de andere inloophuizen.

Ideetjes opdoen? Bekijk dan eens de foto’s!